RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Dušené hovězí plátky
Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky
Labužníkova kuřecí stehna
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Krkovička jako bramboráková
Rychlovka z papiňáku
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Smetanové fleky se zelím
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem