RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Domácí kysané zelí
Pečené obložené řízky
Pórková polévka s krupicí
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Pečené fazole
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Fazolky nakyselo s vejci
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger