RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Bramborová pomazánka
Zapečená vepřová panenka v listovém…
Řezy Pribiňáček
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Perník z perníků-nepečené
Jablečný perník s tvarohem
Americký jablečný koláč s ořechovou…
Ostrá barbecue marináda BBQ
Pivní výpečky s bramborovými noky
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou