RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Kuře dušené na rajčatech a cibuli
Květáková polévka s krupicí a vejci
Cibulový chléb
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Pomerančové mojito
Margot řezy Danča
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake