RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Houbová čalamáda
Čokoládové muffiny k nakousnutí
Domácí gyros
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Červené zelí s jablky
Bábovkový dort
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou