RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Burisony v karamelu
Senzační řezy z velkého plechu
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Čočková polévka s párkem
Salát z červené řepy s hruškou
Přesňáky s mákem
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou