RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Srdíčka na smetaně
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Bezmasé těstoviny - výborné
Lahodná cizrna s česnekem
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Vepřová omáčka s žampiony
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros