RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Zapékané plněné brambory
Šlehačková roláda II.
Kokosky raz dva
Sádlovky - recept po babičce
Mandlový dort
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´
Kokosová bábovka ze šlehačky
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí