RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Zapečené brambory se zelím
Penne con polo
Sojové maso se zeleninou
Kynuté skořicové uzlíky
Fazolková omáčka
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Lasagne s hovězím masem
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát