RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Ořechový chléb II.
Pravé italské tiramisu II.
Piškot s meruňkami a želatinou
Nutelový dort II.
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Pudinkový pohár
Adžika - zeleninová pasta
Kořeněná rýže s tuňákem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros