RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Velikonoční mazanec
Kachna plněná brambory
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Salát z krabích tyčinek s majonézou
Květák - nakládaný, sterilovaný
Segedín s knedlíkem po našem
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Kuřecí srdíčka - pečená
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Cibulačka s toasty
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi