RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Salát z okurek
Cuketová polévka s hráškem a mátou
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Vídeňská cibulka
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Kuře (nejen) na zelí
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Domácí šunka ála vepřováček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Husí vývar s těstovinami
Mrkvové rohlíčky s povidly
Nejlepší bramborové knedlíky
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…