RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Slané tyčinky z bramborového těsta
Salsa guacamole
Plněné pudinkové řezy
Šusky (opečené škubánky)
Višňová bublanina s mákem
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem