RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Polévka z uzeného masa II.
Dietní bramborový salát bez majonézy…
Olivová pomazánka
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Něžná pomazánka z mascarpone
Mléčná žampionová polévka
Quiche s tuňákem a cibulí
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Jahodový džem podle Dity P.
Cukeťák z trouby
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…