RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Zapečené kuřecí řízečky
Flamendří česnečka
Polévka z uzeného stehýnka
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Koláč švestkový s drobenkou
Řízky v klobásovém zelí
Dušená kari z dýně v mletém mase
Segedín s knedlíkem po našem
Koláč s hruškovým / jablečným…
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby