RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Šopský salát alá Verunka
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Pikantule
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Bramboráky se zelnou směsí
Větrníky na plech - karamelové řezy
Bramborové špalíčky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort