RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Gnocchi s listovým špenátem
Zelná polévka s uzenými žebry
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Snadné a rychlé kuře na paprice
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Italské Tiramisu (Florencie)
"Braunýs"
Ořechový biskupský chlebíček
Cuketové placky
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort