RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Zelný salát s křenem
Špagety s mletým masem a zeleninou
Musaka z lilku - Balkán
Vepřový steak s hranolkami
Čokoládové suflé
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Krémová kukuřičná polévka
Rizoto s hlívou
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…