RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Žravé řezy
Tvarůžková pomazánka extra
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Brynzová pomazánka III.
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Prdelačka z jelítka - jíšková
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Špenátová polévka s krutony
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake