RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Švestkový koláč nohama nahoru
Listový závin se špenátem a…
Brokolicová polévka s vločkami
Bábovka triviální olejová
Bábovka s jablky a šlehačkou
Vepřový jazyk na divoko
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Chalupářská hrstková polévka
Panenka s batátem a pestem
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky