RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Nouzová polévka
Dušený květák babičky Schwarzové
Špenátové halušky s krůtími kostkami…
Kremeše s pudinkovým krémem
Bramborové placky s povidly a mákem
Hovězí pečeně na červeném vínu
Kořeněné chipsy z hlívy
Jednoduchá vařená poleva
Smažený bílý chřest
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek