RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Nadívaný vepřový bůček
Nouzová polévka
Milánské špagety ala zuzanka
Vepřové maso v alobalu
Hrníčkový šlehačkový dort
Ořechový štrůdl (závin)
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Ostružinový koláč s broskvemi
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.