RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Koláč s kokosem a šlehačkou
Rebarborový džem s ananasem
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Šlehačkový beránek
Vepřové na karí
Výborná tvarohová pomazánka
Pastýřský koláč - Páj
Panna cotta s malinovou omáčkou
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou