RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Poleva z "ledových kaštanů"
Zapečený lilek s parmezánem
Tvarohové těsto na slano i sladko
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Jablečné koláčky z listového těsta
Sýrovo-šunkové těstoviny
Cuketa z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem