RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Černé trubičky
Výborné špízy
Řezy s vaječným likérem
Americké Brownies (vynikající)
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Sirup ze smrkových výhonků
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort