RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Bílý chléb dokonalý
Kyprý jablkový koláč
Plněná sekaná z bůčku
Svatomartinská husa
Cuketa s vejci - smaženice
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort