RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Mramorová bábovka ze šlehačky
Velikonoční mazanec
Slané palačinky s rajčatovou náplní
Jeřabina - sterilovaná
Omáčka z vepřových jater
Celerová pomazánka s česnekem
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Hovězí vývar
Kynutý koláč s tvarohem
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami