Kuřecí prsa nakrájíme na medailonky a naložíme do marinády z oleje, soli, pepře, worchestrové a sojové omáčky.
2
Cibule nakrájíme na větší kousky. Česnek nastrouháme proti vláknům (tím docílíme větší pálivosti). Nebo část nakrájíme na plátky a zbývající nastrouháme.
3
Maso orestujeme, přidáme na proužky nakrájenou šunku, cibuli, česnek a mleté chilli dle chuti. Vše společně krátce orestujeme. Nakonec můžeme přidat nastrouhanou nivu a zapéct.
4
Podáváme s opékanými brambory a nakrájenou paprikou a cherry rajčátky.
Prosím doplnit autora: Zdeněk Kovář a odstranit odkaz na obrázkový postup.
Kuchařka on-line
|25. 1. 2009 10:41
Test 10:41
Kuchařka on-line
|29. 10. 2007 22:06
Upraveno :D
stafl
|6. 10. 2007 19:34
Tohle mě nadchlo i mého manžela,ten miluje pálivé a čím víc tím líp,kuře v jakékoli podobě milujeme,já jelikož ulítávám na sýru,rozdrobila jsem v závěru na to ještě nivu,celkově to nemá chybu!Díky
Anonym
|6. 10. 2007 08:46
Omlouvám se, ale ani z textu ani z "obrázkového postupu" mi není jasné, kdy se tam přidává cibule a pálivý / nepálivý česnek.
Kuchařka on-line
|2. 10. 2007 12:58
Dnes odpoledne ještě přidám fotografii k receptu a postup přípravy