Maso nakrájíme na kostičky a osmažíme na cibulce. Když je maso zatáhlé, přidáme mraženou zeleninu, na kousky nakrájené čínské zelí, žampiony, česnek a dusíme pod pokličkou vše doměka. Instantní nudle dáme do vroucí vody vařit 3 minuty, poté scedíme a necháme okapat.
2
Pytlíčky s kořením a různými směsi od instantních nudlí přidáme k masové směsi spolu se sojovou omáčkou a špetkou zázvoru. Když je směs dost podušená, přidáme k ní okapané nudle a pořádně promícháme. Podáváme bez přílohy.
3
Je to dost syté jídlo a opravdu z Indonesie. Kdo má rád ostřejší jídla, může přidat chilli, nebo více sojovky. Doporučuji jídlo připravovat v pánvi Wok.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pavel
|12. 7. 2011 19:46
Pokud máte problém se sháněním potřebných surovin na přípravu asijských jídel, tak mrkněte na www.sambalshop.cz
Tam toho maj :-P