Ani jsem nečekala, že to bude tak dobré! Jen jsem nepřidávala vodu během dušení, filé ji pustilo tak akorát. :)
Dobré lehké jídlo. Jen já jsem ryby ve směsi neobalovala, protože podle mě to docela dobře nejde. Rybu jsem prostě jen přidala na pánev do "obalovací" směsi a opatrně promíchala. Pak bych jídlo ani nedusila, jinak se vám nevyvaří voda z ryby. Prostě vařit bez pokličky.
Vynikající!! Tuto specialitu jsem ochutnala v Indii a recept je chuti, kterou si pamatuju, velmi podobný. Díky :-)
Dekuji za vyborny rychly recept. Davam za 1.
Pochutnal jsem si, hledal jsem tu na receptech neco, kde se pouzije i tandoori masala a ryba a nasel jsem indickou rybu pouzu tuto. Nicmene jsem tedy zkusil pridat tandoori masala do tohoto receptu, a nemelo to chybu.Velice podobna chut jidla, jako kdyz jite z indicke restaurace.