Skvělé!!! Právě jsem dovařila, dojedla a nemám slov ... Nejlepší recept z těch, které jsem v poslední době zkoušela. I když miluji indickou kuchyni, měla jsem trochu strach z kombinace kurkuma + kari + tandoori (tuhle kombinaci jsem ještě nikdy nezkoušela), jestli už to nebude moc, ale jídlo má díky tomu skutečně originální chuť. Děkuji autorce za sdílení receptu!
Na přípravu nenáročné. Všichni jsme si opravdu pochutnali. Na kecaly a rádoby ,,odborníky" se ....
Když přidáváte škrobovou vodu do omáček je to na zahuštění - je tedy třeba, aby tekutiny bylo dostatečné množství. Je možné, že jste během přidávání směsi a těsně poté nemíchal omajdu a udělaly se hrudky. Nebo škrobová směs byla velmi hustá (příště do hrnečku trochu víc vody).
vyborne indicke jidlo
Zdravím, vařil jsem podle receptu, nejsem zkušený kuchař, vše vypadalo skvěle maso bylo výborné ale když jsem přidal směs škrobu a vody zdrclo se to do polotvrdé nechutné hmoty poradte čím to.
Nejsem znalec indické kuchyně, ale nějaký take away na předměstí je určitě etalon, jak to má vypadat :-D
S kým souhlasíte?S tandoori?
to neznamená, že to je špatné... (viz komentáře) U nás každý kuchař dělá guláš po svém a Indie je obrovská, nevidím jediný důvod proč by neexistoval - chcete mi tvrdit, že znáte všechny recepty ze všech oblastí? Jak víte, že jsem tento recept nedostala od Indů? Když jsem tohle v Anglii vařila (mimo byli mezi strávníci i Indové) tak mi to chválili... Pokud znáte všechny jejich recepty, jak tvrdíte - ráda se přiučím - přidejte je tedy na tento web. Pokud jediné co zvládnete říct, že se to u vás dělá jinak (a přitom neřeknete, co konkrétně vám vadí nebo byste změnil) - tak vám doporučuju mlčet.
pracujem v indickej take way som snimy denne poznam ich vsetky recepty a toto co je tu opisane sa vobec nepodoba na curry
vyborny <:-)
tfůj, kde je koriandr, kardamon, zázvor atd... a ten škrob tomu dá korunu.pichnu se do krku =-O
Mnam:) moc dobré ;-)