V receptu to máte napsaný ,plníme do skleniček které ihned uzavřeme.Chybí tam slovo horké.Víčka se přichytnou je lepší dát vzhůru dnem.Uchovával bych to v chladu protože potravina obsahuje cibuli a cukr a to podporuje kvašení ,na cibuli stačí sluneční světlo.Samozřejmě papriky za rajský zaměnit nelze.Můžete je tam přidat a budete to mít opravdu chatney.Tento recept je spíše Dipp nebo dresing. Já ho dělávám na podzim z nedozrálích rajčet i zelených.nedávám cibuli (tu mám rád čerstvou) a rizinky sekám.Přidávám na kilo lžíci na hrubo sekaných ořechů. Výborný dresing na zeleninové saláty. :-\
Chci se zeptat, nemusí proběhnou sterilování?Mohu místo rajských použít papriky? Děkuji! =-O
vynikající příloha.Zkusila jsem - nelitovala jsem práce a času.Nemá to chybu