Z kuřecích stehen stáhneme kůži a několikrát je nařízneme špičkou nože. Do povrchu zatřeme citronovou šťávu se solí. Na marinádu rozetřeme jogurt s octem a olejem. Přidáme prolisovaný česnek a roztlučený koriandr a kmín. Okořeníme cayenským pepřem, kurkumou a pepřem. Dobře promícháme. Stehna potřeme marinádou a přikryté marinujeme asi 6 hodin. Plech vyložíme alobalem a rozložíme na něj stehna. Pečeme zhruba 40 minut při 200 °C.
Je to moc dobre, kuře úplně jinak než jsme zvykli, nema chybu.
Lucka z Prahy
|20. 4. 2006 09:31
Vřele doporučuji.Je to výborné a rychlé.Akorát kurkumu jsem nesehnala,tak jsem do toho přidala nějaké voňavé žluté koření z Thajska.Příloha- rozinková rýže.Mňam, mňam.