Recept je opravdu výborný akorát bych zkusil zvolit příště nějakou jinou přílohu. Zkoušeli jste to někdo s něčím jiným, než s rýží?
recept je ok, ale jestli to chcete mit vic "indicke", tak... a) misto oleje pouzijte ghi (tj. prepustene maslo), nebo alespon to maslo.. b) kmin je samozrejme rimsky :-) c) ne sambal oelek, spis doporucuju ke konci vmichat jednu dve lzicky nejakych pikantnejsich indickych pickles (nejakej mix rajcata/chilli/česnek...). to da tomu smak ;-) d) primerene dosolit, aby vyniklo koreni e) klidne nechte rozlezet a druhej den to bude ono. v indii to v tech kotlich na ulici cmudej celej den.
recept dobry, akorat tam patri rimsky kmin :-P
Výborné, co jsem tento recept objevila, je pravidelně na jídelním lístku :-)
No v Indii určitě ne hovězím! :-) Zeleninovým.
zaliat vyvarom..?... akym vyvarom...??? :-\
Výborné-vařím již po druhé a určitě ne naposledy ;-)