Nadýchaná čepice ze sladkého sněhu máčená v čokoládě a domácí piškot. Také milujete indiánky? Budete překvapeni, jak je tento dezert jednoduchý a jak málo surovin na něj budete potřebovat.
Nejdřív upečte buflery. Troubu zahřejte na 180 °C. Oddělte žloutky od bílků. Bílky s cukrem vyšlehejte za pomoci mixéru do krémového sněhu, ručně vařečkou zlehka přimíchejte žloutky a mouku, naplňte cukrářský sáček s hladkou hubičkou a na pečicí papír nastříkejte 10 poloklenutých terčů. Upečte dozlatova, asi 8 minut.
Bílky s oběma cukry zahřejte ve vodní lázni na 60 °C a vyšlehejte na pevný lesklý sníh. Pomocí cukrářského sáčku s hladkou hubičkou stříkejte krém na buflery do tvaru indiánů a nechte při pokojové teplotě lehce zaschnout. Namáčejte do rozpuštěné tmavé čokolády a nechte ztuhnout.