Mockrat dekuji, pani Hano.GM.
Uvařit "na nit" znamená vařit delší dobu, za stálého míchání, do husta (když vytáhnete vařečku rozvařený cukr se za ní táhne)
Pani Hano a vsechny kucharky, chystam se na "Vase" indianky:o]..jedine, co bych potrebovala vysvetlit, je to slovni spojeni "UVARIT NA NIT".Predem moc dekuji za odpoved a vsechny kucharky zdravi Gabina.
Ja pridávam všetky príchute až sdo ušľahaného krému, či sú to orechy, kokos alebo džem. Najprv vyšľahám krém, potom vlastne len tú prísadu prešľahám aby sa pravidelne vmiešala do krému.
Nemáte někdo zkušenost s přidáním rybízové marmelády do krému? Nevím jestli se přidává před šleháním a nebo až do ušlehané hmoty.
Mám vyzkoušeno! Je to na můj vkus strašně sladké, ale jinak docela dobré...Příště bych zkusila udělat korpus na velký pekáč, po upečení vykrájet kolečka a udělat malé indiánky...
Já to teda taky vyzkouším ! Úplně ho vidím......
Vyzkoušejte, dopadnete jako já, dobrovolně jsem si ho zakázala dělat. :-)))
Šmankote miluju indiánky, paní Hanko tohle určitě vyzkouším.Díky za recept.
Je to vlastně takový obří indiánek. :-)
Tak toto sa mojim deťom bude iste páčiť:)
Krém chladit nemusíte, polévám ho hned.
Paní Hano, musí se nechat krém na korpusu ztuhnout např. v lednici než na něj naleju polevu?