Cukety, brambory, rajčata a vejce nebo Šmakouna nakrájejte na stejnoměrné plátky, vložte do zapékací misky, jednotlivé vrstvy podle chuti okořeňte a proložte sýrem. Dejte do mikrovlnné trouby, hotové můžete ještě chviličku zapéci pod grilem. Jednotlivé porce pokapejte olivovým olejem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza J.
|16. 5. 2008 22:03
Sylvinka, to se mi povedlo až příliš :))) A máš pravdu, nové zemiaky v šupke sú fakt najlepšie, s kúskom masla alebo byndze a kyslým mličkom:))))
Sylva Karešová
|16. 5. 2008 21:00
Terko, to se Ti povedlo :-D Jinak jsem nedávno zrovna nové brambůrky ve slupce dělala - pečené, byly super. Nové brambůrky jsou prostě nejlepší :-)
Tereza J.
|16. 5. 2008 20:53
jééééje, myslela som šupkou:))))
Tereza J.
|16. 5. 2008 20:52
Pani Vysočanská, kúpite nové zemiaky, dobre umyjete, aby šupka bola čistá a uvaríte aj s tou čupkou:)))
Vysočanská
|16. 5. 2008 13:18
chvaly je tolik ze to zkusim i jajen nevim jak vypadaji uvarene nove brambory ve slupce?
Naďa Nováková
|15. 5. 2008 13:23
Přidala jsem místo oleje plátek opečené anglické slaniny. Výborné.
Daniela
|13. 5. 2008 13:31
to je jako feta. asi by se dal dát i balkán ale to je slaný
Simona
|13. 5. 2008 13:29
jak vypadá german white?
Daniela
|13. 5. 2008 13:27
Opravdu vynikající udělala jsem na skoušku jenom s půl dávky a litovala. dávám jednotku
Vlaďka Daranská
|9. 5. 2008 17:11
Tenhle recept chci 'dělat' v neděli a už teď se mi sbíhají sliny:-) Ještě dodatek ke Šmakounovi - velmi příjemně mě překvapil,takže ho používám poměrně často.Asi nejvíc mě dostal tím,že řízky z něj chutnají skoro jako kuřecí maso:-)
Simča Sládková
|9. 5. 2008 16:47
Šmakoun je v podstatě jakýsi plátek z bílkoviny - nahrazuje maso a vzniká vařením vaječného bílkuneobsahuje tuk, cukr, cholesterol, lepek, gluten... energetická hodnota jen 210 kJ/100g dá se smažit, dusit, vařit...cokoli
Vilma
|9. 5. 2008 16:36
Jak varite nove brambory ve slupce? To se pak sloupne nebo necha na bramborach? Marcelo, viz www.smakoun.cz