• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • I teplá zelenina se dá jíst
Napište svůj komentář k receptu

I teplá zelenina se dá jíst

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
I teplá zelenina se dá jíst
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks cuketa Menší
    • 4
      ks brambory
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      ks vejce Uvařená nebo 1 plátek Šmakouna
    • 150
      g sýr German White
    • koření Na grilovanou zeleninu Vitana
    • 2
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Cukety, brambory, rajčata a vejce nebo Šmakouna nakrájejte na stejnoměrné plátky, vložte do zapékací misky, jednotlivé vrstvy podle chuti okořeňte a proložte sýrem. Dejte do mikrovlnné trouby, hotové můžete ještě chviličku zapéci pod grilem. Jednotlivé porce pokapejte olivovým olejem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí kvašená zelenina

Domácí kvašená zelenina

Nakládaná zelenina do bramborového salátu

Nakládaná zelenina do bramborového…

Restovaná zelenina s kuřecím masem

Restovaná zelenina s kuřecím masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 22:03

    Sylvinka, to se mi povedlo až příliš :))) A máš pravdu, nové zemiaky v šupke sú fakt najlepšie, s kúskom masla alebo byndze a kyslým mličkom:))))

  • Sylva Karešová | 16. 5. 2008 21:00

    Terko, to se Ti povedlo :-D Jinak jsem nedávno zrovna nové brambůrky ve slupce dělala - pečené, byly super. Nové brambůrky jsou prostě nejlepší :-)

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 20:53

    jééééje, myslela som šupkou:))))

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 20:52

    Pani Vysočanská, kúpite nové zemiaky, dobre umyjete, aby šupka bola čistá a uvaríte aj s tou čupkou:)))

  • Vysočanská | 16. 5. 2008 13:18

    chvaly je tolik ze to zkusim i jajen nevim jak vypadaji uvarene nove brambory ve slupce?

  • Naďa Nováková | 15. 5. 2008 13:23

    Přidala jsem místo oleje plátek opečené anglické slaniny. Výborné.

  • Daniela | 13. 5. 2008 13:31

    to je jako feta. asi by se dal dát i balkán ale to je slaný

  • Simona | 13. 5. 2008 13:29

    jak vypadá german white?

  • Daniela | 13. 5. 2008 13:27

    Opravdu vynikající udělala jsem na skoušku jenom s půl dávky a litovala. dávám jednotku

  • Vlaďka Daranská | 9. 5. 2008 17:11

    Tenhle recept chci 'dělat' v neděli a už teď se mi sbíhají sliny:-) Ještě dodatek ke Šmakounovi - velmi příjemně mě překvapil,takže ho používám poměrně často.Asi nejvíc mě dostal tím,že řízky z něj chutnají skoro jako kuřecí maso:-)

  • Simča Sládková | 9. 5. 2008 16:47

    Šmakoun je v podstatě jakýsi plátek z bílkoviny - nahrazuje maso a vzniká vařením vaječného bílkuneobsahuje tuk, cukr, cholesterol, lepek, gluten... energetická hodnota jen 210 kJ/100g dá se smažit, dusit, vařit...cokoli

  • Vilma | 9. 5. 2008 16:36

    Jak varite nove brambory ve slupce? To se pak sloupne nebo necha na bramborach? Marcelo, viz www.smakoun.cz

  • Marcela | 9. 5. 2008 13:27

    To musím zkusit, jen mi řekněte, co je Šmakoun?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Zelenina
Pokrmy Z brambor Z mléka / sýra Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cuketa Koření Olivový olej Rajčata Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šišky z bramborové kaše

Šišky z bramborové kaše

Cuketové chlupaté knedlíky

Cuketové chlupaté knedlíky

Koláč z jogurtů s drobenkou

Koláč z jogurtů s drobenkou

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Ovocný dort s želé

Ovocný dort s želé

Pribináček

Pribináček

Mexický předkrm Guacamole

Mexický předkrm Guacamole

Bramborový salát s řepou

Bramborový salát s řepou

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

83
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
18
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
16
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
16
Čočkové ragú
Čočkové ragú

Zajímavé články

Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
AHA.cz Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

  • Recepty.cz
  • I teplá zelenina se dá jíst
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact