• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • I teplá zelenina se dá jíst
Napište svůj komentář k receptu

I teplá zelenina se dá jíst

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
I teplá zelenina se dá jíst
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks cuketa Menší
    • 4
      ks brambory
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      ks vejce Uvařená nebo 1 plátek Šmakouna
    • 150
      g sýr German White
    • koření Na grilovanou zeleninu Vitana
    • 2
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Cukety, brambory, rajčata a vejce nebo Šmakouna nakrájejte na stejnoměrné plátky, vložte do zapékací misky, jednotlivé vrstvy podle chuti okořeňte a proložte sýrem. Dejte do mikrovlnné trouby, hotové můžete ještě chviličku zapéci pod grilem. Jednotlivé porce pokapejte olivovým olejem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí kvašená zelenina

Domácí kvašená zelenina

Nakládaná zelenina do bramborového salátu

Nakládaná zelenina do bramborového…

Restovaná zelenina s kuřecím masem

Restovaná zelenina s kuřecím masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 22:03

    Sylvinka, to se mi povedlo až příliš :))) A máš pravdu, nové zemiaky v šupke sú fakt najlepšie, s kúskom masla alebo byndze a kyslým mličkom:))))

  • Sylva Karešová | 16. 5. 2008 21:00

    Terko, to se Ti povedlo :-D Jinak jsem nedávno zrovna nové brambůrky ve slupce dělala - pečené, byly super. Nové brambůrky jsou prostě nejlepší :-)

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 20:53

    jééééje, myslela som šupkou:))))

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 20:52

    Pani Vysočanská, kúpite nové zemiaky, dobre umyjete, aby šupka bola čistá a uvaríte aj s tou čupkou:)))

  • Vysočanská | 16. 5. 2008 13:18

    chvaly je tolik ze to zkusim i jajen nevim jak vypadaji uvarene nove brambory ve slupce?

  • Naďa Nováková | 15. 5. 2008 13:23

    Přidala jsem místo oleje plátek opečené anglické slaniny. Výborné.

  • Daniela | 13. 5. 2008 13:31

    to je jako feta. asi by se dal dát i balkán ale to je slaný

  • Simona | 13. 5. 2008 13:29

    jak vypadá german white?

  • Daniela | 13. 5. 2008 13:27

    Opravdu vynikající udělala jsem na skoušku jenom s půl dávky a litovala. dávám jednotku

  • Vlaďka Daranská | 9. 5. 2008 17:11

    Tenhle recept chci 'dělat' v neděli a už teď se mi sbíhají sliny:-) Ještě dodatek ke Šmakounovi - velmi příjemně mě překvapil,takže ho používám poměrně často.Asi nejvíc mě dostal tím,že řízky z něj chutnají skoro jako kuřecí maso:-)

  • Simča Sládková | 9. 5. 2008 16:47

    Šmakoun je v podstatě jakýsi plátek z bílkoviny - nahrazuje maso a vzniká vařením vaječného bílkuneobsahuje tuk, cukr, cholesterol, lepek, gluten... energetická hodnota jen 210 kJ/100g dá se smažit, dusit, vařit...cokoli

  • Vilma | 9. 5. 2008 16:36

    Jak varite nove brambory ve slupce? To se pak sloupne nebo necha na bramborach? Marcelo, viz www.smakoun.cz

  • Marcela | 9. 5. 2008 13:27

    To musím zkusit, jen mi řekněte, co je Šmakoun?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Zelenina
Pokrmy Z brambor Z mléka / sýra Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cuketa Koření Olivový olej Rajčata Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobrý perník

Dobrý perník

Majolkové houstičky

Majolkové houstičky

Boloňský guláš na zítra

Boloňský guláš na zítra

Jednoduchý meruňkový koláč

Jednoduchý meruňkový koláč

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Domácí čokoládová zmrzlina

Domácí čokoládová zmrzlina

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Babiččina bábovka (výborná)

Babiččina bábovka (výborná)

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

85
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
80
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
56
Bramborové knedlíky s vekou
Bramborové knedlíky s…
54
Cuketové lasagne
Cuketové lasagne
51
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Blesk.cz Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

  • Recepty.cz
  • I teplá zelenina se dá jíst
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact