• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • I teplá zelenina se dá jíst
Napište svůj komentář k receptu

I teplá zelenina se dá jíst

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
I teplá zelenina se dá jíst
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks cuketa Menší
    • 4
      ks brambory
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      ks vejce Uvařená nebo 1 plátek Šmakouna
    • 150
      g sýr German White
    • koření Na grilovanou zeleninu Vitana
    • 2
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Cukety, brambory, rajčata a vejce nebo Šmakouna nakrájejte na stejnoměrné plátky, vložte do zapékací misky, jednotlivé vrstvy podle chuti okořeňte a proložte sýrem. Dejte do mikrovlnné trouby, hotové můžete ještě chviličku zapéci pod grilem. Jednotlivé porce pokapejte olivovým olejem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí kvašená zelenina

Domácí kvašená zelenina

Nakládaná zelenina do bramborového salátu

Nakládaná zelenina do bramborového…

Restovaná zelenina s kuřecím masem

Restovaná zelenina s kuřecím masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 22:03

    Sylvinka, to se mi povedlo až příliš :))) A máš pravdu, nové zemiaky v šupke sú fakt najlepšie, s kúskom masla alebo byndze a kyslým mličkom:))))

  • Sylva Karešová | 16. 5. 2008 21:00

    Terko, to se Ti povedlo :-D Jinak jsem nedávno zrovna nové brambůrky ve slupce dělala - pečené, byly super. Nové brambůrky jsou prostě nejlepší :-)

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 20:53

    jééééje, myslela som šupkou:))))

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 20:52

    Pani Vysočanská, kúpite nové zemiaky, dobre umyjete, aby šupka bola čistá a uvaríte aj s tou čupkou:)))

  • Vysočanská | 16. 5. 2008 13:18

    chvaly je tolik ze to zkusim i jajen nevim jak vypadaji uvarene nove brambory ve slupce?

  • Naďa Nováková | 15. 5. 2008 13:23

    Přidala jsem místo oleje plátek opečené anglické slaniny. Výborné.

  • Daniela | 13. 5. 2008 13:31

    to je jako feta. asi by se dal dát i balkán ale to je slaný

  • Simona | 13. 5. 2008 13:29

    jak vypadá german white?

  • Daniela | 13. 5. 2008 13:27

    Opravdu vynikající udělala jsem na skoušku jenom s půl dávky a litovala. dávám jednotku

  • Vlaďka Daranská | 9. 5. 2008 17:11

    Tenhle recept chci 'dělat' v neděli a už teď se mi sbíhají sliny:-) Ještě dodatek ke Šmakounovi - velmi příjemně mě překvapil,takže ho používám poměrně často.Asi nejvíc mě dostal tím,že řízky z něj chutnají skoro jako kuřecí maso:-)

  • Simča Sládková | 9. 5. 2008 16:47

    Šmakoun je v podstatě jakýsi plátek z bílkoviny - nahrazuje maso a vzniká vařením vaječného bílkuneobsahuje tuk, cukr, cholesterol, lepek, gluten... energetická hodnota jen 210 kJ/100g dá se smažit, dusit, vařit...cokoli

  • Vilma | 9. 5. 2008 16:36

    Jak varite nove brambory ve slupce? To se pak sloupne nebo necha na bramborach? Marcelo, viz www.smakoun.cz

  • Marcela | 9. 5. 2008 13:27

    To musím zkusit, jen mi řekněte, co je Šmakoun?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Zelenina
Pokrmy Z brambor Z mléka / sýra Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cuketa Koření Olivový olej Rajčata Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Cibulová pomazánka

Cibulová pomazánka

Kokosky II.

Kokosky II.

Závin z bramborového těsta

Závin z bramborového těsta

Zapékané kysané zelí

Zapékané kysané zelí

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Gurmánská krkovička

Gurmánská krkovička

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

35
Hruškový závin II.
Hruškový závin II.
34
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
34
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
32
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
27
Švestková povidla
Švestková povidla

Zajímavé články

Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

  • Recepty.cz
  • I teplá zelenina se dá jíst
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact