lžíce
mouka
i celozrnná nebo instantní kukuřičná kaše
0,50
l
zeleninový vývar
bez glutamátů, nebo voda
Postup přípravy receptu
1
Ve větším hrnci osmažíme na oleji nadrobno nakrájenou cibuli a mletou červenou papriku. Po chvíli přidáme brambory nakrájené na kostky, rozmarýn, sušený kopr, mletý bílý pepř a rajčatovou šťávu. Promícháme, přidáme kukuřici a zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmíchali 3 lžíce mouky. Rozředíme zeleninovým vývarem nebo vodou. Necháme přejít varem a vaříme, až do změknutí brambor.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marketa
|24. 9. 2007 20:31
Polevka byla moc dobra, urcite zaradim znovu, akorat mi tam nechutnal ten rozmaryn... chutnal jako jehlici, tak ho tam priste nedam. Ale jinak velice chvalim, mam strasne rada polevky, takze kazdy novy napad vitam!
Majka Přidalová
|21. 5. 2007 08:56
Jsem moc ráda, že Vám chutnalo.
Petra
|20. 5. 2007 15:37
Moc nám chutnala. Naředila jsem ji o něco víc a přidala 1/3 kostky masoxu. Díky za recept.