Kýtu pokrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme a opečeme na oleji, postupně přidáme na kolekča nakrájenou cibuli, párky, očištěné na plátky nakrájené žampiony a na nudličky nakrájená vepřová játra.
2
Nakonec zapřášíme hladkou moukou, opečeme, podlijeme vývarem a krátce podusíme. Hotové zjemníme máslem. Vývorné jsou k tomu opečené brambory nebo hranolky, ale jde k tomu i rýže.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
any
|1. 4. 2017 10:53
tohle máme moc rádi, s hranolkama je to nejlepší :)
Anonym
|25. 5. 2007 20:27
dobré a rychlé
petra
|29. 4. 2006 16:44
docela dobré a jednoduché
Di
|28. 4. 2006 14:05
Docela by mě zajímalo, odku vzešel název husitská? Že by ve středověku pořádali takové lukulské hody?
Tereza Jarčušková
|28. 4. 2006 10:56
Zdenka, ďakujem, našla so si to už aj na webe podľa odporúčania .
Zdena z JM
|28. 4. 2006 10:04
Terezko,mrkněte na recept v kategorii maso-"Masobez práce a bez hlídání přes noc".Tam se o něm v příspěvcích píše.Je tam i internetová adresa,kde si o tomto spotřebiči můžete přečíst více.
Tereza Jarčušková
|28. 4. 2006 09:36
Zdenka, aký je to ten pomalý hrniec ?
Zdena z JM
|28. 4. 2006 08:58
Zajímavý recept,dávám do oblíbených a vyzkouším v pomalém hrnci.