• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Husí vývar s těstovinami
Napište svůj komentář k receptu

Husí vývar s těstovinami

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: 165 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Husí vývar s těstovinami
Husí vývar s těstovinami
Husí vývar s těstovinami
Husí vývar s těstovinami
Husí vývar s těstovinami
Husí vývar s těstovinami
4fotografie
Nahrát fotku
 

Husí pečínka je skvělá, ale husí polévka je také vynikající! Má výraznou chuť, krásně voní a zahřeje na těle i na duši. Zkuste ji!

Suroviny

6 porce
    • 1
      ks husa skelet, kosti, droby, odřezky z husy (ne kůže)
    • 2
      ks řapíkatý celer stonky
    • 3
      ks mrkev velké
    • 2
      ks petržel velké
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      stroužek česnek
    • 3
      ks bobkový list
    • 5
      ks pepř celý
    • 5
      ks nové koření
    • 1
      ks muškátový oříšek trochu, na dokončení
    • sůl
    • pepř mletý
    • 300
      g těstoviny k podávání

Postup přípravy receptu

1
Skelet, kosti i odřezky dejte do velkého hrnce. Pozor na kůži, s ní by byla polévka velmi mastná. Očistěte zeleninu, překrájejte ji a s rozpůlenou cibulí a stroužkem česneku přidejte do hrnce i s bobkovým listem, celým pepřem a novým kořením. Zalijte studenou vodou a minimálně 2 hodiny zvolna vařte, čili táhněte vývar. Pravidelně sbírejte pěnu.

RADA: Játrové knedlíčky do polévky

2
Hotový vývar přeceďte, maso oberte, drůbky očistěte a obojí nakrájejte na kousky stejně jako kořenovou zeleninu a celer. Do polévky přidejte maso se zeleninou, dochuťte muškátovým oříškem, solí a pepřem.

RADA: Křehké polévkové maso

3
Mezitím uvařte podle návodu na obalu těstoviny. Polévku rozdělte na talíře, přidejte těstoviny a podávejte. Tip: Do polévky můžete přidat opečenou slaninu.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo časopisu F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slepičí vývar F.O.O.D.

Slepičí vývar F.O.O.D.

Zeleninový vývar

Zeleninový vývar

Vývar s kapustou

Vývar s kapustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky FOOD
Oběd Vaření Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Husa Mrkev Muškátový oříšek Nové koření Pepř celý Pepř mletý Petržel Řapíkatý celer Sůl Těstoviny

Majonéza bez vajec

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bryndzová pomazánka

Bryndzová pomazánka

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Americké čokoládové cookies

Americké čokoládové cookies

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Posvícenské koláčky

Posvícenské koláčky

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…

Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

Švestkový crumble

Švestkový crumble

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Majonéza bez vajec

Poslední sledované recepty

34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Bramborovo-cuketové placičky s balkánským sýrem
Bramborovo-cuketové…
20
Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo mazance
Francouzský toast ze…
18
Cottage sardinky - pomazánka
Cottage sardinky -…
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Husí prsa na calvadosu
Husí prsa na calvadosu
Husí prsa plněná fíky s bramborovo-cibulovou galetkou
Husí prsa plněná fíky s bramborovo…
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hustá bramboračka
Hustá bramboračka
Hustá květáková polévka
Hustá květáková polévka
Hustá zeleninová polévka s cizrnou
Hustá zeleninová polévka s cizrnou
  • Recepty.cz
  • Husí vývar s těstovinami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact