• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Husí vývar s těstovinami
Napište svůj komentář k receptu

Husí vývar s těstovinami

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: 165 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Husí vývar s těstovinami
Husí vývar s těstovinami
Husí vývar s těstovinami
Husí vývar s těstovinami
Husí vývar s těstovinami
Husí vývar s těstovinami
4fotografie
Nahrát fotku
 

Husí pečínka je skvělá, ale husí polévka je také vynikající! Má výraznou chuť, krásně voní a zahřeje na těle i na duši. Zkuste ji!

Suroviny

6 porce
    • 1
      ks husa skelet, kosti, droby, odřezky z husy (ne kůže)
    • 2
      ks řapíkatý celer stonky
    • 3
      ks mrkev velké
    • 2
      ks petržel velké
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      stroužek česnek
    • 3
      ks bobkový list
    • 5
      ks pepř celý
    • 5
      ks nové koření
    • 1
      ks muškátový oříšek trochu, na dokončení
    • sůl
    • pepř mletý
    • 300
      g těstoviny k podávání

Postup přípravy receptu

1
Skelet, kosti i odřezky dejte do velkého hrnce. Pozor na kůži, s ní by byla polévka velmi mastná. Očistěte zeleninu, překrájejte ji a s rozpůlenou cibulí a stroužkem česneku přidejte do hrnce i s bobkovým listem, celým pepřem a novým kořením. Zalijte studenou vodou a minimálně 2 hodiny zvolna vařte, čili táhněte vývar. Pravidelně sbírejte pěnu.

RADA: Játrové knedlíčky do polévky

2
Hotový vývar přeceďte, maso oberte, drůbky očistěte a obojí nakrájejte na kousky stejně jako kořenovou zeleninu a celer. Do polévky přidejte maso se zeleninou, dochuťte muškátovým oříškem, solí a pepřem.

RADA: Křehké polévkové maso

3
Mezitím uvařte podle návodu na obalu těstoviny. Polévku rozdělte na talíře, přidejte těstoviny a podávejte. Tip: Do polévky můžete přidat opečenou slaninu.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo časopisu F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slepičí vývar F.O.O.D.

Slepičí vývar F.O.O.D.

Zeleninový vývar

Zeleninový vývar

Vývar s kapustou

Vývar s kapustou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky FOOD
Oběd Vaření Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Husa Mrkev Muškátový oříšek Nové koření Pepř celý Pepř mletý Petržel Řapíkatý celer Sůl Těstoviny

Majonéza bez vajec

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Americká mrkvová buchta

Americká mrkvová buchta

Zelný salát s koprem

Zelný salát s koprem

Výborná chlebíčková pomazánka

Výborná chlebíčková pomazánka

Salát Coleslaw alá KFC

Salát Coleslaw alá KFC

Krkovička na celeru

Krkovička na celeru

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Marinovaná kuřecí prsa II.

Marinovaná kuřecí prsa II.

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Bylinkové kuřecí řízky na zelenině

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Majonéza bez vajec

Poslední sledované recepty

90
Roláda s mletým masem a zeleninou
Roláda s mletým masem a…
31
Těstoviny s bílými fazolemi
Těstoviny s bílými…
30
Sekaná s kuskusem
Sekaná s kuskusem
27
Řízek bez vajec
Řízek bez vajec
26
Sejkory
Sejkory

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Husí prsa na calvadosu
Husí prsa na calvadosu
Husí prsa plněná fíky s bramborovo-cibulovou galetkou
Husí prsa plněná fíky s bramborovo…
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hustá bramboračka
Hustá bramboračka
Hustá květáková polévka
Hustá květáková polévka
Hustá zeleninová polévka s cizrnou
Hustá zeleninová polévka s cizrnou
  • Recepty.cz
  • Husí vývar s těstovinami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact