• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Husa po staročesku
Napište svůj komentář k receptu

Husa po staročesku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Husa po staročesku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks husa
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce zázvor - mletý
    • 1
      hrst kmín celý
    • 6
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

1
Husu rozčtvrtíme, nožem uděláme do prsíček a stehýnek otvory, vložíme do nich stroužky česneku, osolíme, pokmínujeme, posypeme mletým zázvorem, podlijeme a zvolna pečeme nejprve pod pokličkou, aby změkla, potom pomalu dopékáme odkrytou. Při pečení podléváme a poléváme šťávou, aby byla kůžička křupavá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Fazolky po staročesku

Fazolky po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • bl | 5. 12. 2010 07:40

    No to záleží jestli jsi muslimka, křesťanka, hinduistka, judaistka, budhistka nebo nic !

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 08:29

    I tady už bylo foto...

  • Radka Albrechtová | 16. 10. 2010 23:09

    No tp musí být dobrůtka..

  • UA | 3. 7. 2007 09:18

    Žiju na Ukrajině a o huse si můžu tak akorát nechat zdát.

  • Magda | 22. 12. 2006 19:40

    U nás doma se vždy říkalo, že nic co má peří nemá být na Nový rok.Na Štědrý den by se měl držet půst ne, Já ho teda nedržím, ale maso v ten den nejím, až večer kapra.

  • Zuzana Bernátová | 21. 12. 2006 18:33

    Kamila-palce držíme,ale u nás sa vraví,že sa na štedrý den nemá variť nič čo má krídla-vraj potom uletí šťastie z domu.Ale iný kraj-iný mrav.

  • Kamila S. | 19. 12. 2006 19:44

    Ziju v USA a poprve budeme mit pecenou husu na Stedry Den. Drzte mi palce!

  • Anonym | 8. 4. 2006 10:30

    No koukám zkušení kuchaři. Já nemám vůbec představu na kolik stupňů a jak dlouho tu husu mám péct. No snad to někdo v nějakém receptu popsal.

  • erik krejcirik | 26. 12. 2005 11:53

    delali jsme to 26.prosince a velmi sne si pochutnaliaz sme se olizovali

  • Frankie123 Jirouš | 26. 12. 2005 10:37

    tak to ja to zkusím zítra hlavně napište jak to chutná

  • Josef Vaněk | 11. 12. 2005 21:05

    Pokusím se jí uvařit 25.12., na rodinou oslavu, doufám, že uspěji.Dám vědět jak jsem dopadl.Podle přísad by to mohlo chutnat skvěle, pokud to nějak nezkazím.

  • Honzík | 24. 7. 2004 17:23

    Za chvíli se na to vrhnu, první husa v životě :)) K tomu domácí špekový knedlíček a červené zelíčko s 1/5 jablíček, dokonalost sama! Napíšu jak to dopadlo! Vaření miluju!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Husa
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Husa Kmín Sůl Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Víkendová omeleta

Víkendová omeleta

Mexické "Guacamole"

Mexické "Guacamole"

Rohlíčky pro bezdomovce

Rohlíčky pro bezdomovce

Trvanlivé sušenky

Trvanlivé sušenky

Věnečky

Věnečky

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

54
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
50
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
25
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
23
Čočkový dhál
Čočkový dhál
22
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Monica Bellucciová: Rozchod s režisérem Timem Burtonem

Monica Bellucciová: Rozchod s režisérem Timem Burtonem

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Hummus z červené řepy se zeleninou
Hummus z červené řepy se zeleninou
Hummus z lilku s ořechy kešú
Hummus z lilku s ořechy kešú
Humrové chlebíčky
Humrové chlebíčky
Husa v šouletu
Husa v šouletu
Husa v šouletu II
Husa v šouletu II
Husarské kotlety
Husarské kotlety
  • Recepty.cz
  • Husa po staročesku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact