• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Hurikán na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Hurikán na pivu

autor: Klára K.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hurikán na pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová panenka
    • 1
      lžička pepř mletý nebo grilovací koření
    • 1
      lžíce hořčice kremžská
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      svazek jarní cibulka i s natí
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      l pivo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme kremžskou hořčicí, osolíme, okořeníme, potřeme olejem, přidáme na větší kousky nakrájenou zelenou cibulku, podlijeme pivem a necháme marinovat min. 1 hodinu, nejlépe přes noc.
2
Na rozehřátém oleji opečeme zbytek cibulky, přidáme marinované maso a restujeme, dokud se neodpaří voda. Potom maso opět natřeme hořčicí ale jen z jedné strany, poklademe na něj nakrájaná rajčata a krátce podusíme. Na závěr maso vyjmeme, do výpeku nalijeme ještě zbytek piva a zahustíme moukou.
3
Podáváme s opékanými brambory nebo hranolky.
4
Recept pochází z pořadu Vaření, pečení od Dalibora Jandy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Bůček na pivu - pikantní

Bůček na pivu - pikantní

Pepanovy chleby k pivu

Pepanovy chleby k pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jozef T. | 14. 1. 2012 17:07

    Prekvapuje ma komentár, že najdrahšie bravčové mäso použiť práve na tento recept. Je podľa Vás tento recept taký zlý, že sa nemôže tento druh mäsa použiť? Predsa čím kvalitnejšie mäso sa použije, tým kvalitnejší bude výsledok! Bravčová sviečková nie je žiadne výnimočne drahé mäso (cca 12 EUR/kg, to je oproti 40 EUR/kg za hovädziu sviečkovú len trochu viac, než jedna štvrtina...) aby sa nemohlo na tento recept použiť. Práve naopak. Ja by som doporučil hovädziu sviečkovú (nie teľaciu, kvôli chuti - nie cene - 60 EUR/kg) potom by sa skutočne vychutnala chuť tak mäsa ako aj marinády (špeciálne piva, ktoré sa často objavuje v receptoch s mizernou kvalitou (časťou) mäsa a tak sa jeho špeciálna chuť nie vždy podarí vychutnať. Čím lepšie mäso, tým lepšie jedlo. Samozrejme, ak ho pripravuje niekto, kto tomu rozumie a neplače, že na marinovanie pivom používa mäso za 12 EUR/kg) ...

  • Jana Wernischova | 3. 3. 2009 23:35

    Souhlasím s Marií, mohlo by být moc dobré, ale použít panenku právě na tohle je skoro hřích a finanční investice do nejdražšího vepřového masa nebude v závěru znát.

  • Marie Kyrianová | 2. 3. 2009 20:35

    Vypadá to lákavě,určitě vyzkouším. místo panenky by se mohla použít i kýta,popř. jiné vepřové.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hořčice kremžská Jarní cibulka Olivový olej Pepř mletý Pivo Rajčata Sůl Vepřová panenka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka s avokádem

Hovězí  vývar s nudlemi

Hovězí vývar s nudlemi

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Salát z okurek

Salát z okurek

Španělské „španělské ptáčky“ flamenquín

Španělské „španělské ptáčky“…

Jednoduché piškotové kornoutky

Jednoduché piškotové kornoutky

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Tuňáková pomazánka s olivami na chlebíčky nebo jednohubky

Tuňáková pomazánka s olivami na…

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

96
Višňový koláč s čokoládou
Višňový koláč s čokoládou
57
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Meruňkové knedlíky s…
47
Lehký levandulový sirup
Lehký levandulový sirup
46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
41
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
AHA.cz Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Účesy z nejluxusnější párty ve Varech: Které dámy ovládly červený koberec?

Účesy z nejluxusnější párty ve Varech: Které dámy ovládly červený koberec?

Ženy.cz Jak se v létě cítit sexy ve svém těle? Nemusíte hubnout do plavek, stačí se řádně hýčkat!

Jak se v létě cítit sexy ve svém těle? Nemusíte hubnout do plavek, stačí se řádně hýčkat!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Koncerty, párty i sexy přehlídky

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Koncerty, párty i sexy přehlídky

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Úplněk v Kozorohu přinese zásadní rozhodnutí týkající se kariéry, životních cílů a poslání

Úplněk v Kozorohu přinese zásadní rozhodnutí týkající se kariéry, životních cílů a poslání

  • Recepty.cz
  • Hurikán na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact