• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Hurikán na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Hurikán na pivu

autor: Klára K.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hurikán na pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová panenka
    • 1
      lžička pepř mletý nebo grilovací koření
    • 1
      lžíce hořčice kremžská
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      svazek jarní cibulka i s natí
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      l pivo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme kremžskou hořčicí, osolíme, okořeníme, potřeme olejem, přidáme na větší kousky nakrájenou zelenou cibulku, podlijeme pivem a necháme marinovat min. 1 hodinu, nejlépe přes noc.
2
Na rozehřátém oleji opečeme zbytek cibulky, přidáme marinované maso a restujeme, dokud se neodpaří voda. Potom maso opět natřeme hořčicí ale jen z jedné strany, poklademe na něj nakrájaná rajčata a krátce podusíme. Na závěr maso vyjmeme, do výpeku nalijeme ještě zbytek piva a zahustíme moukou.
3
Podáváme s opékanými brambory nebo hranolky.
4
Recept pochází z pořadu Vaření, pečení od Dalibora Jandy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Bůček na pivu - pikantní

Bůček na pivu - pikantní

Pepanovy chleby k pivu

Pepanovy chleby k pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jozef T. | 14. 1. 2012 17:07

    Prekvapuje ma komentár, že najdrahšie bravčové mäso použiť práve na tento recept. Je podľa Vás tento recept taký zlý, že sa nemôže tento druh mäsa použiť? Predsa čím kvalitnejšie mäso sa použije, tým kvalitnejší bude výsledok! Bravčová sviečková nie je žiadne výnimočne drahé mäso (cca 12 EUR/kg, to je oproti 40 EUR/kg za hovädziu sviečkovú len trochu viac, než jedna štvrtina...) aby sa nemohlo na tento recept použiť. Práve naopak. Ja by som doporučil hovädziu sviečkovú (nie teľaciu, kvôli chuti - nie cene - 60 EUR/kg) potom by sa skutočne vychutnala chuť tak mäsa ako aj marinády (špeciálne piva, ktoré sa často objavuje v receptoch s mizernou kvalitou (časťou) mäsa a tak sa jeho špeciálna chuť nie vždy podarí vychutnať. Čím lepšie mäso, tým lepšie jedlo. Samozrejme, ak ho pripravuje niekto, kto tomu rozumie a neplače, že na marinovanie pivom používa mäso za 12 EUR/kg) ...

  • Jana Wernischova | 3. 3. 2009 23:35

    Souhlasím s Marií, mohlo by být moc dobré, ale použít panenku právě na tohle je skoro hřích a finanční investice do nejdražšího vepřového masa nebude v závěru znát.

  • Marie Kyrianová | 2. 3. 2009 20:35

    Vypadá to lákavě,určitě vyzkouším. místo panenky by se mohla použít i kýta,popř. jiné vepřové.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hořčice kremžská Jarní cibulka Olivový olej Pepř mletý Pivo Rajčata Sůl Vepřová panenka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Whiskey Sour - koktejl

Whiskey Sour - koktejl

Rýže se zelím a mletým masem

Rýže se zelím a mletým masem

Krevety s rýžovými nudlemi

Krevety s rýžovými nudlemi

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno

Povidlové šátečky

Povidlové šátečky

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

89
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
41
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
37
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
32
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
31
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Hurikán na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact