• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Humrové ravioli dle Zdeňka Pohlreicha
Napište svůj komentář k receptu

Humrové ravioli dle Zdeňka Pohlreicha

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Humrové ravioli dle Zdeňka Pohlreicha
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      g hladká mouka
    • olivový olej kapka
    • 3
      ks žloutek
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • 100
      g pórek
    • 50
      g smetana
    • 150
      g humr
    • 250
      g losos

Postup přípravy receptu

1
Na másle zpěníme na kolečka nakrájený pórek, přidáme kousek másla, nakrájené maso z lososa, humra a přilijeme smetanu. Necháme zhoustnout. Ochutíme solí a pepřem. Necháme vychladit.
2
**Ravioli: **Z hladké mouky, oleje a žloutků vypracujeme těsto, které necháme odležet. Těsto vyválíme na tenké plátky, na půl plátu naznačíme tvořítkem tvary raviol. Do středu každého kolečka dáme náplň, okraje potřeme žloutkem a překryjeme druhým plátem těsta tak, abychom vytlačili vzduch. Okolo náplně stiskneme těsto k sobě a tvořítkem vykrojíme ravioli. Vaříme v osolené vodě cca 1 - 2 minuty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha

Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha

Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Kuře s nádivkou podle Zdeňka…

Restovaný bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha

Restovaný bramborový salát podle…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 19. 10. 2010 23:21

    To jo, ale ne pro naše (nezaměstnané) kasičky :-D

  • Jarka O. | 19. 10. 2010 12:26

    To si můžeš opravit sama ;-)

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 11:41

    Trošička určitě zbyde ;-)

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 11:40

    Prosím nejedná se o bezmasé jídlo, někdo mi to tam přišoupnul :-\

  • Jarka O. | 19. 10. 2010 11:31

    Aháá, to mi nedošlo, myslela jsem, že se náplň spotřebuje dovnitř :-\ :-$

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 11:14

    Jedla jsem u známých a měli to zalité zbytkem té rybí směsi (prohnanou ručním šlehačem). Parmazán by jistě taky šel. :-)

  • Jarka O. | 19. 10. 2010 10:21

    Ladienko, co s tím na talíři? Jen trochu parmezánu? Vypadá to dobře, jen místo humra budu muset zvolit něco levnějšího :-S :-(

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 09:38

    Zkuste, je to pochoutka pro mlsné jazýčky :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Zdeněk Pohlreich
Maso Rybí Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Humr Losos Máslo Olivový olej Pepř mletý Pórek Smetana Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gazpacho - andaluská zeleninová polévka

Gazpacho - andaluská zeleninová…

Skotská vejce

Skotská vejce

Pivní vrabci

Pivní vrabci

Těstoviny s  paprikou, ricottou a šalvějí

Těstoviny s paprikou, ricottou a…

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Vajíčková tlačenka

Vajíčková tlačenka

kuřecí pilaf s kari

kuřecí pilaf s kari

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí

Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

82
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí
Těstoviny s pečenými…
67
Klasické lečo
Klasické lečo
51
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
43
Domácí kečup
Domácí kečup
37
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
AHA.cz Rolins už pravdu neskrývá: KONEC KVŮLI NEDVĚDOVI

Rolins už pravdu neskrývá: KONEC KVŮLI NEDVĚDOVI

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Zemřel „vtipkár“ Oldo Hlaváček (†91)

Zemřel „vtipkár“ Oldo Hlaváček (†91)

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

  • Recepty.cz
  • Humrové ravioli dle Zdeňka Pohlreicha
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact