Uvařené mrkve nastrouháme, rozmražené surimi tyčinky nasekáme na jemno (nejlépe robotem), oboje smícháme s majolkou, osolíme. Potíráme na chlebíčky z veky a zdobíme citronem.
2
Jednoduché, chutné, zkrátka nemají chybu, návštěva vám utrhá ruce!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gustav Gustav
|15. 4. 2008 12:33
Víte, kde se v Čechách vzaly chlebíčky? A jaká je jejich tradice. Pokud by vás to zajímalo, objevil jsem dobrý članek na http://www.gambrinus.cz/naex/on-line/lifestyle/1569-co-cech-to-chlebicek
mia
|20. 6. 2007 15:46
já dávám syrovou mrkev a na jemno půl cibulky a drcený pepř..mooc dobrý
Vlasta
|15. 6. 2007 15:11
S mrkví budou asi lepší, barevnější, určitě vyzkoušim.
Jana
|15. 6. 2007 11:59
a uplně nej je místo majolky použít tatarku, má lepší chuť a nemusí se to pak tak dochucovat, taky je míň tučná
Renáta Faltová
|12. 6. 2007 20:15
Místo mrkve dávám syr. celer .
Simča Sládková
|12. 6. 2007 10:23
Mám tu své ""Humrové" chlebíčky" a tam je syrová mrkev použitá. Vyzkoušejte..... :o)))
Ivana Přikrylová
|11. 6. 2007 19:15
Vypadá to dobře, myslím že by to šlo i se syrovou mrkví.