Hummus navrstvíme na pizzový korpus, záleží jak je velký, množství hummusu upravit podle toho. Přidáme plátky rajčat, oliv a feferonky. (Opět si množství upravte podle sebe). Pokapeme olivovým olejem, bohatě posypeme sušenými bylinkami, osolíme, opepříme a můžeme přidat i červenou papriku. Pečeme zhruba 15-20 minut v předem vyhřáté troubě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Sophie
|15. 3. 2013 21:41
Hummus v kelímku se dá sehnat například v MarcSpencer:)
Monika T
|31. 3. 2009 21:06
Priznám sa , že po hummuse v kelímku som sa ešte nedívala, kedže pripraviť ho je celkom nenáročné, viem, že sušený bio hummus sa dá objednať na istej internetovej stránke s biopotravinami
Petr Kazik
|31. 3. 2009 17:20
humus nejde koupit jen tak v kelimku?
Ivana Přikrylová
|31. 3. 2009 14:30
Díky za odpověď
Marie L.
|31. 3. 2009 14:24
Je zde v receptech pod názvem "Hummus" nebo česká napodobenina"Hummous"
Monika T
|31. 3. 2009 14:23
recept na hummus sa nachádza aj na týchto stránkach http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JRJMJQDOF&id_kategorie=JNLMJMN5. Inak cizrna nemusí byť len z plechovky, ale musí byť predom namočená zopár hodín. ja to robím z 200 g cizrny, 100 g tahini, 2 lyžice citrónovej šťavy, 3 strúčiky cesnaku, trochu olivového oleja a soľ.
Ivana Přikrylová
|31. 3. 2009 14:14
Myslím že by bylo vhodné uvést, jak se hummus připravuje, protože si myslím, že většina čtenářů to nezná. Já jsem jej ochutnala v Izraeli a vím že se vyrábí z cirzny (Římský hrách) a postup bych ráda znala.